poniedziałek, 15 czerwca 2020

Przepis: Makaron z pesto i chorizo


Pysznych makaronów nigdy dość! A mi szczególnie zasmakowało pesto, wszystko to za sprawą wyśmienitego produktu Ponti!

 

Składniki:

  • Szklanka makarony
  • 1 kiełbaska chorizo
  • Pesto Ponti
  • Cebula
  • Mieszanka warzyw mrożonych.
  • Garść tartego cheddara
  • Przyprawy do smaku (sól, pieprz, zioła)

 

Przepis:

  1. Gotujemy makaron.
  2. Gotujemy warzywa mrożone.
  3. Na patelni podsmażamy cebula, kiełbaskę, doprawiamy.
  4. Dodajemy makaron, warzywa i pesto. Mieszamy.
  5. Nakładamy na talerze i posypujemy startym serem.



0 komentarze:

Prześlij komentarz

Serdecznie dziękuję za komentarz :) Zapraszam ponownie!

Tu mnie znajdziesz

Copyright © 2018 Recenzje na widelcu
| Distributed By Gooyaabi Templates