Makaron z mrożonymi warzywami i twarożkiem
#Reklama #CzanieckieMakarony
Dzięki współpracy z Czanieckimi Makaronami wracam do serii wpisów z prostymi przepisami. Dziś, po raz kolejny, banalny pomysł na szybkie danie. Idealne w trakcie świątecznych przygotowań, gdy nie ma się czasu na dłuższe gotowanie.
Składniki:
- świderki z błonnikiem – 250 g (Czanieckie Makarony)
- 150 g twarożku
- warzywa mrożone na patelnie – meksykańskie – 200 g
- papryka
- przyprawy
Sposób przygotowania
1. Gotujemy makaron do miękkości
2. Na patelni podrumieniami warzywka (razem z pokrojoną papryką i przyprawami)
3. Na talerzu łączymy makaron, warzywa i twarożek.
Proste i szybkie, czyli takie, jak lubię. A co Ty gotujesz, gdy nie masz czasu?
Dominika Róg-Górecka
Szybko i smacznie, też czasem tak gotuję.
OdpowiedzUsuń